Alivanca

Postat de rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri
18 Noi 2015 | 7621 vizualizari

Desi sunt moldoveanca si reteta este cu specific moldovenesc, nu am facut niciodata pana acum. Am vazut ca se face in multe variante, ba dulce, ba sarata, cu verdeata, insa eu am ales o varianta sarata, ca sa poate fi mancata langa o friptura. Sa o puneti in practica daca va place, pentru ca se face tare repede.

Inapoi la reteta

Comentarii (62)

la 18.11.2015, 19:49
super nume super reteta , dar se poate inlocui branza de oi cu alta ? !
la 18.11.2015, 19:50
Multumesc Cristinuta
la 18.11.2015, 19:50
Da, dansam si mancam Cleme
la 18.11.2015, 19:50
Bravo Dey
la 18.11.2015, 19:51
Luana, poti sa nu pui deloc branza de oi, doar de vaci. Eu aveam in frigider, de asta am pus
la 18.11.2015, 20:07
trebuie sa fie buna
la 18.11.2015, 20:28
Din asta am mancat si eu
la 18.11.2015, 20:30
Nu am facjut demult...buna idee Rocsiuta! Si eu tot sarata o prefer!
la 18.11.2015, 20:50
Chiar este Vladimir
la 18.11.2015, 20:50
E bine Adele
la 18.11.2015, 20:51
O sa fac si eu, m-ai facut curioasa. Multumim pentru reteta!
la 18.11.2015, 20:51
Multumesc mult Simona
la 18.11.2015, 21:21
la 18.11.2015, 21:38
Melinda, te astept cu impresii
la 18.11.2015, 21:39
Ildi

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking