Ingrediente
- 500g branza de vaci
- 100g zahar
- 1 plic zahar vanilat
- esenta de vanilie
- 4 oua
- 2 cani iaurt de baut
- 1 si 1/2 cani de gris
- 2 linguri smantana 15% grasime
- 1/2 cana faina de grau
- sare
Mod de preparare
Intr-un bol amestecam branza cu sarea si zaharul, adaugam ouale unul cate unul, punem iaurtul, smantana, vanilia, esenta, amestecam putin pana omogenizam toate ingredientele, iar la sfarsit punem grisul si faina, mai amestecam putin si transferam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Dam tava la cuptorul incins pana se rumeneste frumos deasupra!
Se serveste calda cu smantana sau iaurt!
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Alivanca cu branza dulce de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
|