Aluat de choux à la crème sau ecler (pas cu pas)

Postat de Ade200 in Prajituri
26 Dec 2012 | 26776 vizualizari

O reţetă uşoară-bază de la care putem face atât antreuri sărate, cât şi desert dulce.

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 26.12.2012, 08:54
Ai dreptate....sunt bune si cu umplutura dulce si cu sarata
la 26.12.2012, 10:05
Foarte fine; la fav
la 26.12.2012, 10:17
la 26.12.2012, 11:20
hmmm ce faine sunt
la 26.12.2012, 11:58
Ce bune sunt
la 26.12.2012, 12:01
sunt minunat de bune
la 26.12.2012, 13:25
faine
la 26.12.2012, 13:45
la 28.12.2012, 08:48

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking