Aluat de foietaj

Postat de merisor67 in Dulciuri
6 Aug 2012 | 5668 vizualizari

Am facut acest aluat pentu cineva care doreste sa faca niste pateuri. Eu il folosesc la placinta, cremsnit, saleuri si lasagna.

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 07.08.2012, 07:02
Laura, toata viata invatam cate ceva
la 07.08.2012, 07:02
Ina, Sim0
la 07.08.2012, 07:03
Ancuta, incearc-o cu incredere ca reuseste
Iri
Mirela
la 07.08.2012, 15:30
la 07.08.2012, 18:31
Bun tare ...cu unt nu cu margarina
la 07.08.2012, 19:46
trebuie sa incerc si eu
la 07.08.2012, 23:22
Ruxi, e mai sanatos cu unt, dar sa stii ca iese mai bine reteta cu margarina, eu am facut cu amandoua
la 07.08.2012, 23:23
Alinuta sa incerci ca reuseste Gabytza
la 07.08.2012, 23:24
ma supara ca nu reusesc niste poze mai clare

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking