la 14.12.2015, 20:41 Ţin post, mai bine spus încerc să ţin, chiar dacă aceste lucruri nu se prea spun. Nu mă pricep la aluaturi, dar când văd că se poate, că fac ceilalţi, mă bucur, măcar am de unde învăţa.
la 14.12.2015, 20:47 Se poate folosi la foarte multe retete. Ideea e super buna!!! >;D<
la 14.12.2015, 20:47
la 14.12.2015, 20:50 Am facut si eu asa aluat si este grozav!
la 14.12.2015, 20:53 la favo
la 14.12.2015, 20:54
la 14.12.2015, 21:08 Ce textura frumoasa are.Bravo!
la 14.12.2015, 21:35
la 14.12.2015, 21:58 Multumesc, dragilor!
la 14.12.2015, 22:10 eu am incercat sa-l fac cu unt de 3 ori pana acum, dupa 3 retete diferite...mi-a iesit un esec total! )) am jurat ca nu mai fac, dar acum vazand reteta ta...parca ma tenteaza ))) o pun la favorite...poate-mi fac curaj sa mai incerc o data
la 14.12.2015, 22:32
la 14.12.2015, 22:47 Succes, deyu! Sa-mi lasi mesaj privat sa-mi spui daca ti-a iesit (pe wall e posibil sa nu vad)
la 14.12.2015, 22:47 Aletta!
la 14.12.2015, 22:53 super!
la 14.12.2015, 22:56 Bun si natural fara grasimi "vegetale" de genul margarinelor. Felicitari pentru reteta !