Aluat fraged cu untura si cidru pentru cornulete, saleuri si rulouri

Postat de ancutsa in Dulciuri
1 Ian 2021 | 3961 vizualizari

Acest tip de aluat se pretează la cornulețe fragede, rulouri cu cremă și orice bunătăți mai doriți să preparați. Este un aluat mai greu din punct de vedere caloric, însă pregătit o dată pe an, de Sărbători, eu consider că se merită. Veți obține un platou cu dulciuri de Crăciun (sau Revelion), care să încânte toți invitații. Eu am pregătit aluatul cu o zi înainte și l-am lăsat peste noapte la frigider. A doua zi (în Ajunul Crăciunului) l-am împărțit în 3 bucăți (de mărimi diferite) și am făcut din el: saleuri, rulouri cu cremă și cornulețe cu rahat (am primit de la sora mea rahat grecesc cu migdale și rahat cu coacăze, au fost deosebite și nu așa dulci ca la noi).   "Retete festive de iarna"

Inapoi la reteta

Comentarii (17)

la 03.01.2021, 16:09
Cristina
la 03.01.2021, 20:00
Este un aluat super fraged!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking