Aluat fraged pentru tarte aperitiv

Postat de Ina in Aperitive / Garnituri
1 Ian 2017 | 20424 vizualizari

Reteta preluata de la Violeta Postolache , careia-i multumesc :-* Se obtin cosulete fragede si aerate ce se pot umple cu orice combinatii de creme/salate pentru aperitive.

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 01.01.2017, 17:42
Io le umplu cu mana....
la 01.01.2017, 17:56
asa ))
la 01.01.2017, 18:00
la 01.01.2017, 18:24
la 01.01.2017, 18:51
Si eu vreau sa invat sa fac. Am pus-o la favorite, cu prima ocazie o sa incerc reteta
la 01.01.2017, 18:58
sunt excelente, Diana! Se desfac straturi/straturi
la 01.01.2017, 19:18
Foarte faine
la 01.01.2017, 20:13
Buna de pus la seif reteta!
la 01.01.2017, 20:13
la 01.01.2017, 20:45
imi plac
la 01.01.2017, 22:55
Sunt asa faine!
la 01.01.2017, 23:18
Simplu si bun!
la 02.01.2017, 02:00
Super! Poti sa le umpli cu orice!
la 02.01.2017, 09:23

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking