Aluat fraged pentru tarte dulci
Postat de RODIMUR in Prajituri 12 Aug 2018 | 2940 vizualizari
Pentru o tartă dulce reușită, iată o rețetă de aluat fraged care se face ușor și care se poate păstra în frigider o zi-două, până ce aveți pregătite celelalte ingrediente. Nu veți da greș cu această rețetă, pe care am folosit-o de multe ori, și chiar am postat aici câteva tarte care au avut ca bază acest aluat fraged...
https://www.bucataras.ro/retete/desert-tarta-cu-crema-de-vanilie-si-capsuni-86845.html
https://www.bucataras.ro/retete/desert-tarta-cu-crema-de-lamaie-si-kiwi-reteta-nr-300-86869.html
https://www.bucataras.ro/retete/desert-tarta-cu-grilaj-si-crema-de-vanilie-84741.html
https://www.bucataras.ro/retete/desert-tarta-cu-branza-dulce-si-stafide-aurii-84736.html
https://www.bucataras.ro/retete/desert-tarta-cu-grilaj-si-crema-de-vanilie-84741.html
Nu am socotit ca timp de preparare perioada în care aluatul stă la frigider, ca să se răcească/întărească.
Inapoi la reteta
|