Amandina

Postat de Pungasa_Rogue in Prajituri
6 Ian 2015 | 10391 vizualizari

In ultimii 2-3 ani, de Revelion, am facut aceasta prajitura si niciodata nu mi-a iesit blatul destul de inalt incat sa fie bun de taiat pe jumatate si nu intelegeam de ce, pana anul acesta, cand, uitandu-ma pe retata Timeei, am descoperit ca ingredientele sunt pentru o tava mica de 25/30 cm, iar eu foloseam tava mare de la cuptor. Am apucat si anul care abia s-a incheiat sa fac tot in tava cuptorului, asa ca am fost nevoita sa pregatesc doua blaturi. Crema, siropul si glazura le-am preparat, insa, in aceleasi cantitati ca in reteta si au fost suficiente. Este o prajitura buna, dar pot sa spun ca nu sunt un mare fan al ei.

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 06.01.2015, 15:37
la 06.01.2015, 15:48
Super! Bravo!
la 06.01.2015, 15:51
ce bine arata
la 06.01.2015, 15:53
foarten buna
la 06.01.2015, 16:26
Cam buna amandinoasa asta !
la 06.01.2015, 16:29
la 06.01.2015, 18:01
Buna prajiturica ai facut!
la 07.01.2015, 02:37
Vrem si noi
la 07.01.2015, 09:24
Buna!
la 07.01.2015, 21:20
Ce buna este. As vrea una acum!
la 07.01.2015, 22:45
la 08.01.2015, 01:40
la 08.01.2015, 13:43
Buna praji!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking