Amestec la wok (de post)
Postat de gaby_d in Mancaruri de post 12 Apr 2012 | 6171 vizualizari
Daca as locui singura, nu prea as da bani pe carne. As da , dar maxim odata pe saptamana. . Am lins farfuria; habar n-am daca ai mei vor manca :D, dar nu-i problema ca mananc io daca ei nu vor .
Inapoi la reteta
|
Comentarii (35)
la 12.04.2012, 21:11
Si eu tot asa cu carnea. Vad ca ai folosit wokul.Tu parca mai ai tigai de la ei,cum se curata pe partea dorsala
la 12.04.2012, 21:35
Miti, daca o cureti pe loc, dupa fiecare folosire, e ok; daca o lasi si apuca s-o "arda"se curata mai greu. Ce-i drept cealalta mica, fiind prima mea tigaie de ceramica, cred ca eu am "stricat-o". De asta sunt fffff multumita; cred ca zilnic fac ceva in el.
la 13.04.2012, 12:10
tigaia trebuie curatata imediat dupa ce o folosesti,eu pun in ea putina apa calda imediat si se curata usor,daca se prinde ceva negreala de ea,de la gratar in general,cureti cu crema cif si un burete,foarte usor iese tot de pe ea si in interior si in exterior
la 13.04.2012, 17:13
imi placeeee
la 13.04.2012, 21:31
asa cum banuiam :
1. te prinzi greu si..
2. nu-mi dai
3. de ce oare nu ma surprinde?
4.mai bine,ca tot am reusit sa mai slabesc zilele astea a fost chiar fara intentie
COMENTEAZA