Ingrediente
- o ceapa
- 4 catei usturoi
- 3 rosii
- 2 linguri pasta de rosii
- 150 grame ciuperci fierte si feliate
- un dovlecel
- 200 gr spanac oparit si scurs
- sare
- piper
- un borcan pastai fierte (400 gr)
Mod de preparare
Rapid si bun. Pregatim toate ingredientele si procedam asa:
- Incingem wok-ul si punem putin ulei.
- Tocam ceapa si-o punem in tigaie. Calim 2 minute.
- Curatam dovlecelul si-l taiem cubulete. Il adaugam peste ceapa alaturi de doi catei de usturoi feliati.
- Calim pana se rumenesc usor si scade zeama.
- Adaugam ciupercile scurse si mai lasam 3 minute amestecand cand si cand.
- Curatam rosiile de coaja, le tocam si le adaugam in tigaie. Adaugam si spanacul tocat. Lasam la foc mic 10 minute.
- Scurgem pastaile de zeama pastrand cam 100 ml. Adaugam in tigaie, punem si pasta de rosii si mai lasam 5 minute.
- Condimentam cu sare si piper, punem si restul de usturoi tocat marunt si oprim focul.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Amestec la wok (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (35)
|