Amuse bouche de parmigiana
Postat de alba_zori in Aperitive / Garnituri 29 Aug 2012 | 3882 vizualizari
O tava mica de parmigiana in felul meu facuta cu faina de fistic,foarte buna,va sfatuiesc s-o incercati macar odata,chiar merita incercate si lucruri noi,de asta exista fantezia,imaginatia,nu toate la fel,incercam si incercam noutati bune.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (9)
la 29.08.2012, 19:20
ce bun! sa profitam de vinete cat mai sut!
la 29.08.2012, 19:21
foarte bine arata!
la 29.08.2012, 19:23
multumesc mult,nu stiu sigur care poza sa las principala...ma ajutati?
la 29.08.2012, 19:25
cat de bine arrata!!!vreau si eu sa pap
la 29.08.2012, 21:32
Super frumos aranjat!
la 29.08.2012, 21:38
mersi Roxy,esti dulce si dragalasa
la 29.08.2012, 22:01
Deosebit preparat!
la 30.08.2012, 13:51
bun
COMENTEAZA