Antricot de manzat pe bloc de sare
Postat de panacris in Vita 23 Feb 2019 | 2650 vizualizari
Cel mai simplu şi ieftin mod de preparare a fripturii de manzat.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (18)
la 23.02.2019, 19:11
Super! Simplu si bun!
la 23.02.2019, 19:16
foarte bun
la 23.02.2019, 19:18
Ce bunătate...!
la 23.02.2019, 19:20
la 23.02.2019, 19:20
bun bun
la 23.02.2019, 19:57
Bun!
la 23.02.2019, 20:01
Ce fain! Eu am luat sare de la Praid si e cu mult peste cea de Himalaya.
Mi-am amintit ca vazusem in Canada cum se afuma carnea si pestele pe lemn de brad. Cauta pe google "plank for smoking meat", poate te bate gandul sa incerci.
la 23.02.2019, 20:21
Nu sunt consumatoare de carne de vita, dar arata foarte bine preparatul tau!
la 23.02.2019, 20:35
Bun bun!
la 23.02.2019, 20:45
Simplu, ieftin si foarte gustos!
la 23.02.2019, 21:17
la 23.02.2019, 21:37
Rocsi, aşa suntem şi noi Dar de acum, cred că o să trecem în meniul săptămânal şi o zi de vită
la 23.02.2019, 21:38
AdinutaSan, unde la bloc? Pe casa scarii??? Sau merge in bucatarie pe aragaz )
la 23.02.2019, 22:43
Foarte bun!
la 24.02.2019, 10:43
Yummy, ce fraged a ieșit!
COMENTEAZA