Antricot de vita cu struguri la tigaie

Postat de Ksenya in Vita
15 Noi 2016 | 5664 vizualizari

O alternativa la antricotul clasic la gratar sau la cuptor. Nu necesita mult timp de gatire, carnea este frageda si suculenta cu un sos parfumat si dulce acrisor. Va invit sa-l incercati . :)  

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 15.11.2016, 17:25
Bun, bun!
la 15.11.2016, 17:31
ce imi place cum arata
la 15.11.2016, 17:36
Cred ca e foarte gustos!
la 15.11.2016, 17:54
noiinbucatarie, e sa stii
la 15.11.2016, 17:56
Fetelor
la 15.11.2016, 18:11
Yammy
la 15.11.2016, 19:44
la 15.11.2016, 21:04
la 16.11.2016, 06:47
Adauga comentariu...
la 16.11.2016, 07:25
Strugurii imi plac, carnea imi place, deci sigur imi place ce ai facut tu aici!
la 16.11.2016, 08:43
Multumesc de popas!
la 16.11.2016, 11:45
Interesanta reteta, dar in acelasi timp foarte apetisanta!
la 19.11.2016, 09:48
la 08.12.2016, 11:22
Wow !!! Ce tentant
la 04.01.2017, 01:03
Foarte bun! Sa incerci si cu vin rosu si 2 - 3 cuisoare si bobite de enibahar infuzate in sos!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking