Antricot de vita cu struguri la tigaie
Postat de Ksenya in Vita 15 Noi 2016 | 5664 vizualizari
O alternativa la antricotul clasic la gratar sau la cuptor. Nu necesita mult timp de gatire, carnea este frageda si suculenta cu un sos parfumat si dulce acrisor.
Va invit sa-l incercati . :)
Inapoi la reteta
|
Comentarii (15)
la 15.11.2016, 17:25
Bun, bun!
la 15.11.2016, 17:31
ce imi place cum arata
la 15.11.2016, 17:36
Cred ca e foarte gustos!
la 15.11.2016, 17:54
noiinbucatarie, e sa stii
la 15.11.2016, 17:56
Fetelor
la 15.11.2016, 18:11
Yammy
la 15.11.2016, 21:04
la 16.11.2016, 06:47
Adauga comentariu...
la 16.11.2016, 07:25
Strugurii imi plac, carnea imi place, deci sigur imi place ce ai facut tu aici!
la 16.11.2016, 08:43
Multumesc de popas!
la 16.11.2016, 11:45
Interesanta reteta, dar in acelasi timp foarte apetisanta!
la 08.12.2016, 11:22
Wow !!! Ce tentant
la 04.01.2017, 01:03
Foarte bun! Sa incerci si cu vin rosu si 2 - 3 cuisoare si bobite de enibahar infuzate in sos!
COMENTEAZA