Antricot de vitel la gratar cu cartofi si salata rucola

Postat de simona72 in Vita
8 Ian 2014 | 5037 vizualizari

Este o friptura delicioasa daca nimeriti carne de vitel tanar. Cum la noi inca se mai gasesc macelarii adevarate, am gasit si carne frageda de vitel, din care am executat rapid cate un gratarel pt fiecare. Am tot vazut la tv cum fac chefii, cum in mijloc trebuie sa fie roz, asa mai cruda...eu insa nu ma impac cu carnea in sange, asa ca a fost facut pe gustul nostru....

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 08.01.2014, 20:23
Ce bine arata totul si apetisant
la 08.01.2014, 20:27
Ce delicatese
Si mie imi place asa cum o faci tu
la 09.01.2014, 08:49
Imi place carnea de vitel,dar asa cum spui,sa fie bine facuta
la 09.01.2014, 09:21
ce bun gratar
la 09.01.2014, 10:24
Un deliciu!
la 09.01.2014, 16:53
grozava! nici mie nu imi place carnea cruda
la 18.01.2014, 01:28
O bunatate !

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking