Aperitiv baghete umplute la cuptor

Postat de rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri
11 Dec 2018 | 4280 vizualizari
Aperitiv baghete umplute la cuptor

Ingrediente

  • 1 bagheta mai mica
  • 1 carnat gros
  • 2-3 linguri boabe de porumb
  • 8-10 masline negre
  • 2 linguri mustar
  • 150 gr mozzarella
  • 4-5 rosii cherry
  • busuioc uscat

Mod de preparare

Taiati bagheta in doua, apoi iar in doua pe lungime, sa obtineti niste barcute. Scoateti miezul, dar nu chiar tot.

Carnatul il taiati rondele. Maslinele le taiati feliute, iar mozzarella o dati pe razatoarea mare. Rosiile cherry, le taiati in sferturi.

Baghetele pregatite le ungeti cu mustar. Puneti boabe de porumb, feliile de masline si de carnat. Deasupra presarati mozzarella rasa si asezati rosiile cherry. Presarati busuioc uscat.

Asezati baghetele umplute pe o tava, tapetata cu hartie de copt. Incingeti cuptorul la 200 de grade C, introduceti baghetele pentru 8-10 minute. Le lasati cat se topeste mozzarella. Daca le lasati mai mult, riscati sa fie prea uscate.

Le scoateti din cuptor dupa acest timp, le serviti calde. Alaturi de o salata, de putin iaurt sau cu niste dulceata de ardei iuti, sunt minunate.

Sa aveti pofta! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv baghete umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (26)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Omleta cu salata verde

Postat de caroline

Omleta cu salata verde

Mai intai spalam bine salata frunza cu frunza, indepartam apa in exces si ''rupem'' frunzele de marime potrivita.  Intr-un bol, punem ouale si cu ajutorul unui tel batem ouale spuma...

Citeste continuarea

Aperitiv cas din lapte de vaca

Postat de sufletista

Aperitiv cas din lapte de vaca

Laptele se pune intr-o oala incapatoare, punem pe foc sa se incalzeasca (avem grija sa nu fiarba), oprim focul si adaugam 1 plic de cheag. Amestecam cu lingura cca. 3-4 minute, dupa care lasam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.12.2018, 18:26
Ce bine arat, parca le simt mirosul...
la 11.12.2018, 18:27
Ce bine arata!
la 11.12.2018, 18:32
Bune și sățioase...!
la 11.12.2018, 18:52
Ce buun . Maine si eu prepar
la 11.12.2018, 19:12
bune bune

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking