Aperitiv barcute din chifle umplute cu legume, ou si branza

Postat de mady90 in Aperitive / Garnituri
16 Apr 2019 | 1757 vizualizari
Aperitiv barcute din chifle umplute cu legume, ou si branza

Un aperitiv ce poate fi servit ca atare la mic dejun sau cina, sau insotit de alte preparate, pentru un pranz copios si aspectuos.

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 1 morcov mic
  • 1/2 ardei kapia rosu
  • 1/2 dovlecel
  • fasole verde
  • 6 chifle
  • 2 oua
  • branza rasa
  • patrunjel

Mod de preparare

Pt barcute: am calit in ulei 2 cepe rosii taiate fideluta, 1 morcov mic taiat betisoare, ½ ardei kapia rosu taiat fideluta, 1/2 dovlecel ras mare si o mana zdravana de fasole verde. Am mai adaugat o jumatate ceasca apa cat sa fiarba bine fasolea si am scazut pana a ramas fara zeama.

Am umplut barcutele (chifle scobite de miez), am umplut cu legume, am adaugat ou batut (2 oua la 6 barcute), apoi branza rasa si am dat la cuptor 15-20 min sa se gratineze putin branza. Am presarat cu patrunjel.

Noi am servit alaturi de cartofi copti cu sos de iaurt si marar, ceafa prajita si rosii cherry.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv barcute din chifle umplute cu legume, ou si branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (3)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tartine cu somon afumat si ricotta

Postat de retetele_tinei

Tartine cu somon afumat si ricotta

Int-un bol se pune ricotta. Peste ricotta se pun frunzele de busuioc, taiate si frunzele de patrunjel, la fel taiate.Se amesteca bine si se pune sare dupa gust.Feliile de paine se pot taia,...

Citeste continuarea

Budinca cu dovlecei

Postat de caroline

Budinca cu dovlecei

Dovleceii se curata de coaja si se dau prin razatoare.Se presara sare si se lasa la scurs 10 minute. Ouale,branza,smantana se amesteca bine intr-un bol.Adaugam dovleceii bine scursi de zeama....

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.04.2019, 13:43
Foarte bun!
la 06.05.2019, 14:39
Multumesc!
la 06.05.2019, 15:19
Perfecte la micul dejun!

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking