Aperitiv bile asiatice din orez- Onigiri cu avocado

Postat de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri
4 Apr 2016 | 4807 vizualizari
Aperitiv bile asiatice din orez- Onigiri cu avocado

Ingrediente

  • 2 cani orez pentru sushi gatit
  • 3 linguri Furikake (reteta aici: http://www.bucataras.ro/retete/furikake-condiment-pentru-orez-din-alge-si-susan-76835.html)
  • 1/2 avocado copt (fara coaja si sambure)
  • sare
  • seminte de susan
  • creson
  • 1/2 foaie nori (alge pentru sushi)

Mod de preparare

Se amestca orezul cu Furikake. 

Se zdrobeste avocado cu o furculita si se amesteca cu sare. 

Se taie foia nori in fasii de 4 cm lungime.

Se adauga orez intr-un disc pentru ornat sau o forma rotunda pentru taitat biscuiti. Se intinde pe toata baza. Se adauga avocado in centru. Se adauga orez deasupra si se intinde pana cand avocadoul este acoperit complet. Se preseaza cu ajutorul unui pahar a carui baza se potriveste perfect cu diamentrul discului sau formei pentru taiat biscuti. 

Se indeparteaza discul. Se aseaza o bucata de foie nori pornind de la centrul uneia dintre fete pana pe celalata fata. Se lipeste cu putin apa, daca nu s-a lipit de la sine. 

Se decoreaza cu seminte de susan si creson. 

Se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv bile asiatice din orez- Onigiri cu avocado" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv budinca cu dovlecei si branza

Postat de rocsi_1612

Aperitiv budinca cu dovlecei si branza

Spalati bine dovleceii, indepartati capetele. Ii taiati cuburi potrivite, ii puneti intr-o sita, ii presarati cu sare si ii lasati 30-40 de minute la scurs. Branza de vaci o faramitati cu mana,...

Citeste continuarea

Cascaval pane

Postat de MotanLaOale

Cascaval pane

Cascavalul trebuie sa fie mai vartos, sa se topeasca mai greu la prajit. Se taie cascavalul in felii groase de un deget (1,5-2 cmm). Ouale se bat bine cu sare intr-o farfurie. Se pune...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.04.2016, 15:22
la 04.04.2016, 15:23
interesante retete ne propui Adriana.
la 04.04.2016, 15:31
la 04.04.2016, 15:48
super
la 04.04.2016, 16:00

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking