Ingrediente
- Pentru umplutura:
- 200 gr- branza Feta
- 200 gr. smantana
- 40 gr. de pesmet
- putin piper Chayenne
- Pentru ornat:
- 150 gr. firisoare de arpagic verde
- 150 gr. migdale sfaramate
- 150 gr. nuca de cocos
Mod de preparare
Branza Feta, smantana (de consistenta mai groasa) se omogenizeaza bine intr-un castron impreuna cu pesmetul si piperul Chayenne.
Arpagicul verde se toaca marunt. Se pregatesc trei castronele mici in care se pun arpagicul, migdalele si nuca de cocos. Mainile se umezesc cu apa rece, apoi se formeaza bilutele de marimea unei nuci. Bilutele se dau prin arpagic verde, migdale sau cocos.
Vezi poze. Se dau la rece, ideal de pe o zi pe alta.
Inainte de servire se pune cate o scobitoare in fiecare biluta, se servesc mai usor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv bilute de branza Feta" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (27)
|