Aperitiv biscuiti sarati cu cascaval afumat si bere cu ghimbir

Postat de merisor67 in Aperitive / Garnituri
17 Dec 2018 | 4610 vizualizari

Ne plac foarte mult biscuiții sărați cu cașcaval și îi prepar în diferite feluri, dar parcă aceștia cu cașcaval afumat și bere cu ghimbir sunt cei mai buni de până acum. Berea cu ghimbir i-a frăgezit foarte bine și a dat o textură aerată aluatului. Merg preparați și la aparatul de wafe precum acești Biscuiți aperitiv cu șunca presată și cașcaval afumat, sau acești Biscuiți aperitiv cu jumări. Folosesc deseori bere în aluaturi și la pâine, la clătite, sau la sărățele și îmi place cum se comportă.  

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 17.12.2018, 18:07
Tocmai buni de rontait
Am crezut ca preparati si bere artizanala
Bineinteles in echipa . Doar sunteti doi bucatrasi in famile
la 17.12.2018, 18:09
buni buni
la 17.12.2018, 18:19
Foarte buni
la 17.12.2018, 18:30
la 17.12.2018, 18:34
Mulțumesc, dragilor!
la 17.12.2018, 19:34
Tare mult ne plac!! Se simte ceva deosebit la berea cu ghimbir?
la 17.12.2018, 19:35
Ne plac mult, asa ca am salvat si eu reteta
la 17.12.2018, 19:40
la 17.12.2018, 19:53
Simona, e dulceagă, îmi place că nu are nici acid mult. Foarte bine s-au frăgezit.
la 17.12.2018, 19:53
Vă mulțumesc, dragilor!
la 17.12.2018, 19:57
Imi si imaginez cat de buni sunt de rontait!
la 17.12.2018, 19:57
la 17.12.2018, 20:28
Ce bunatate or fi fost
la 17.12.2018, 20:31
Ce combinatii combinatorii ghimbiristico bericioasa.... ;-bd
la 17.12.2018, 20:44

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking