Ingrediente
- 200 g spanac congelat
- 200 g cascaval
- 2 oua
- 100 ml ulei de masline
- 300 ml iaurt
- 3 lingurite praf de copt
- 300 g faina
- 1 praf de ghimbir
- piper
- sare
Mod de preparare
Decongelezi spanacul si il scurgi bine de apa, iar cascavalul il tai cuburi.
Amesteci praful de copt cu sarea, piperul si faina.
Freci ouale cu uleiul, iaurtul si spanacul, condimentezi cu ghimbir, apoi adaugi compozitia fainoasa si omogenizezi. La final, adaugi cuburile de cascaval. Preincalzesti cuptorul la 180 de grade C si ungi formele de briose cu unt. Torni compozitia in forme si le introduci in cuptor, pentru 15-20 de minute.
Dupa ce le scoti, lasi briosele sa se racoreasca 5 minute si le servesti calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv briose cu spanac si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|