Ingrediente
- felii de paine toast fara coaja
- 4 ciuperci champignion
- 4 oua
- 100 g telemea rasa
- 100 g cascaval ras
- sare si piper dupa gust
- 1/2 lingurita oregano uscat
- 1/2 lingurita rasa de nucsoara
Mod de preparare
Trece cu sucitorul peste feliile de paine toast pana devin subtiri si flexibile. Unge cu ulei o forma de briose si asaza in fiecare cate o felie de paine. Bate bine ouale si amesteca-le apoi cu telemeaua rasa si ciupercile taiate cuburi. Adauga sare si piper dupa gust, nucsoara si oregano. Pune in fiecare forma de briosa cate 2-3 linguri din amestecul cu ciuperci, iar deasupra presara cascavalul ras.
Coace briosele la 180 de grade C, cam 15 minute, pana oul s-a inchegat bine. Serveste-le fierbinti, alaturi de o salata si vei avea un mic dejun perfect!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv briose sarate cu telemea si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|