Ingrediente
- 450 gr piept de curcan
- 3 ouă
- 4 felii de brânză cheddar (sau 3 porții de branza topita)
- 2 linguri de făină fără carbohidrați Szafi (sau 3 linguri de griș fin)
- 1 linguriță de boia de ardei
- sare, piper proaspăt măcinat
- ½ linguriță de coriandru măcinat
- 1 linguriță pudră de usturoi
- 1 linguriță de paprika afumată
- 1/2 linguriță chimen pudra
- 100 ml ulei de măsline
- măsline verzi fără sâmburi
Mod de preparare
Taiati carnea bucati mici si puneti-o in mixer sau robotul de bucatarie. Adăugați ouăle, brânza felii, condimentele. Mixati totul. Apoi adăugați făina și uleiul și mixati din nou. Puneti 2 foi de film pe planul de lucru. Se toarnă amestecul de cachir si se etaleaza. Puneți măslinele taiate deasupra. Rulati si formați un salam, strangeti bine cele două capete ale filmului de plastic si rulati-l. Înfășurați-l apoi într-o folie mare de aluminiu. Dati la cuptor si gatiti la bain-marie timp de aproximativ 25 de minute la 200 ° C. Lăsați să se răcească timp de 4 ore, scoateți-l si tăiați-l felii subțiri. Pastrati la rece infasurat intr-un film in plastic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cachir - parizer algerian" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|