Aperitiv cachir - parizer algerian

Postat de ctlina in Aperitive / Garnituri
10 Iun 2021 | 3024 vizualizari
Aperitiv cachir - parizer algerian

O rețetă pe care vroiam s-o fac de ceva timp. Mă temeam că e greu de făcut, dar este foarte rapida și ușoara
Aveti nevoie doar de un mixer foarte bun pentru că trebuie să transformati carnea intr-o pasta. https://www.blogulluicatalina.com/2021/04/cachir-parizer-algerian.html   sau https://youtu.be/yDXZ3_OcQok

Ingrediente

  • 450 gr piept de curcan
  • 3 ouă
  • 4 felii de brânză cheddar (sau 3 porții de branza topita)
  • 2 linguri de făină fără carbohidrați Szafi (sau 3 linguri de griș fin)
  • 1 linguriță de boia de ardei
  • sare, piper proaspăt măcinat
  • ½ linguriță de coriandru măcinat
  • 1 linguriță pudră de usturoi
  • 1 linguriță de paprika afumată
  • 1/2 linguriță chimen pudra
  • 100 ml ulei de măsline
  • măsline verzi fără sâmburi

Mod de preparare

Taiati carnea bucati mici si puneti-o in mixer sau robotul de bucatarie. Adăugați ouăle, brânza felii, condimentele. Mixati totul. Apoi adăugați făina și uleiul și mixati din nou. Puneti 2 foi de film pe planul de lucru. Se toarnă amestecul de cachir si se etaleaza. Puneți măslinele taiate deasupra.  Rulati si formați un salam, strangeti bine cele două capete ale filmului de plastic si rulati-l.  Înfășurați-l apoi într-o folie mare de aluminiu.  Dati la cuptor si gatiti la bain-marie timp de aproximativ 25 de minute la 200 ° C.  Lăsați să se răcească timp de 4 ore, scoateți-l si tăiați-l felii subțiri.  Pastrati la rece infasurat intr-un film in plastic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cachir - parizer algerian" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cartofi evantai

Postat de cristeena20

Cartofi evantai

- Spalam bine cartofii si ii stergem cu un prosop sa fie bine uscati. Ii crestam cu un cutit ca si cum ati taia felii, doar ca ii crestati pana la jumate, ca un evantai. Ii stropiti cu ulei de...

Citeste continuarea

Chec aperitiv cu pui

Postat de gurita_ta2005

Chec aperitiv cu pui

Pieptul de pui se clateste bine cu apa rece si se taie bucati potrivite si se pun in robotul de bucatarie. Intr-un castron batem ouale,adaugam si pieptul de pui pasat,condimentele si amestecam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.06.2021, 13:56
Bun, bun!
la 10.06.2021, 14:48
la 10.06.2021, 15:11
Delicios!
la 10.06.2021, 15:18
la 10.06.2021, 18:54

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking