Ingrediente
- 400 g aluat foietaj
- 8 cârnaţi cabanos
- 1 ou pentru uns
- Seminţe de susan pentru decor
Mod de preparare
Se lasă aluatul la dezgheţat la temperatura camerei.
Se taie aluatul în dreptunghiuri, se crestează uşor cu un cuţit pentru a crea un model, după plac, se adaugă câte un cârnat pe fiecare bucată de aluat şi se rulează. Se ung cu oul bătut, se presară seminţe de susan şi dau la cuptor la foc mediu, aprox 25 de minute sau până se rumenesc bine.
Porţii: 8
Timp de pregătire: 10 min (+15min necesare aluatului să se încălzească)
Timp de coacere: aprox 25min
Poftă Bună!
Dacă vă place reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:
http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2018/04/carnati-cabanos-in-foietaj.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv carnati cabanos in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|