Ingrediente
- 1 l apa + 1 lingurita sare
- 1 cartof mare (330 g)
- 3 linguri ulei
- 1 lingurita de condimente Fuchs "Fix pentru cartofi"
- 100 g bacon
- 150 g cascaval ras
Mod de preparare
Apa si sarea se pun la foc.
Se curata cartoful, se spala si se feliaza.
Se pun feliile de cartof in apa clocotita timp de 2 minute, la foc mic. Se scurg de apa, se ung cu doua linguri de ulei si cu condimentele "Fix pentru cartofi".
Intr-un vas termorezistent uns cu ulei se aseaza jumatate din feliile de cartof, se adauga jumatate din feliile de bacon, se presara jumatate din cascaval, apoi se adauga din nou cartofi, bacon si cascaval. Se acopera vasul cu o folie de aluminiu si se introduce la cuptor pana cand cascavalul este rumenit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cartofi in straturi cu bacon si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|