Ingrediente
- ceafa de porc 600 g
- ciuperci champignon 200 g
- ardei gras rosu 1 buc
- pesmet 30 g
- ou 1 buc
- sare, piper dupa gust
Mod de preparare
Ceafa de porc se toaca cu masina de tocat carne la care am montat sita cu gauri mici.
Ardeiul gras si ciupercile Champignon se taie in cubulete mici.
Amestecam carnea cu ciupercile, ardeiul gras, pesmetul si oul. Framantam bine compozitia aceasta si o condimentam cu sare si piper dupa gust.
Tapetam o tava de chec cu hartie de copt, punem compozitia in tava, o nivelam si o introducem in cuptor la 180°C pentru 35 minute.
Cand este gata copt, lasam sa se raceasca si numai dupa ce s-a racit, il taiem in felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chec din carne, ciuperci si ardei gras" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|