Ingrediente
- 2 oua si un galbenus
- 300 ml lapte
- 50 ml ulei
- 50 g parmezan ras
- 300 g faina
- 100 g sunca taiata cubulete
- 100 g cascaval sau mozzarella taiat cubulete
- 1 lingurita praf de copt
- sare
- piper macinat
Mod de preparare
Se mixeaza ouale, se adauga pe rand laptele, uleiul si parmezanul, mixand pana se omogenizeaza. La sfarsit, punem faina si praful de copt si asezonam cu sare si piper.
Se adauga cubuletele de sunca si cascavalul si se amesteca cu o paleta. Turnam totul intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt.
Se coace la 180 de grade C, pentru 35-40 de minute. Se taie cand e rece.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chec sarat cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
|