Ingrediente
- 1 chiflă de casă sau cumpărată,
- 1 buc (120 g) brânză Camembert Delaco,
- Un praf de sare de mare,
- Câteva nuci pecan,
- Un fir mic de rozmarin,
- 1 lingură ulei de la măsline kalamata
Mod de preparare
Tai chifla în jumătăți sau dacă faci pâine de casă, modelezi o bilă mai mare, așezi cu grijă brânza înăuntru și închizi aluatul. Când o închizi, pui și firul de rozmarin.
Ungi cu puțin ulei. Eu am folosit puțin ulei din borcanul în care păstrez măslinele kalamata.
Presari sare de mare.
Adaugi câțiva mieji de nucă pecan.
Dai la cuptorul preîncălzit, la foc mediu, 20 de minute, pentru pâinea de casă. Dacă folosești chiflă cumpărată, o dai la cuptor doar 8-10 minute, cât să se încălzească, astfel încât atunci când tai din ea, să curgă. În cazul meu, trebuia și coaptă, de aceea nu mai curge, însă a fost delicioasă.
Poftă Bună!
Dacă vă place reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:
https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2020/09/chifla-cu-branza-camembert-rozmarin-si.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chifla cu branza Camembert, rozmarin si nuci pecan" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|