Aperitiv chifle umplute cu sunca, branza si ou

Postat de autodiag in Aperitive / Garnituri
19 Oct 2019 | 7912 vizualizari
Aperitiv chifle umplute cu sunca, branza si ou

Aceste chifle umplute cu sunca, branza si ou sunt perfecte pentru micul-dejun sau pentru a fi luate la pachet.

Ingrediente

  • 4 chifle
  • 100 g sunca de Praga
  • 50 g branza feliata
  • 4 oua
  • sare

Mod de preparare

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Sunca de Praga se taie cubulete, la fel si branza feliata.

Se taie partea de sus a chiflelor, formand un capac.

Se scobesc chiflele si se umplu cu sunca si branza. Se adauga cate un ou in fiecare chifla si se presara putina sare peste el. Se mai pun cateva cubulete de branza pe langa fiecare ou.

Se pun capacele la chifle si se impacheteaza in hartie de copt. Se pun intr-o tava, care se introduce la cuptor.

*Pentru ca dura prea mult coacerea, eu am desfacut pana la urma hartia de copt, iar la doua chifle le-am dat capacele jos pentru a se vedea frumos oul la prezentare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chifle umplute cu sunca, branza si ou" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Placinte sarate, cu urda si marar

Postat de rocsi_1612

Placinte sarate, cu urda si marar

Aluatul: Intr-un bol cernem faina, punem sarea, drojdia uscata si le amestecam cu o lingura. Batem ouale cu smantana spuma, le adaugam peste faina. Incepem sa le amestecam cu mana. Turnam si...

Citeste continuarea

Cartofi gratinati cu afumatura

Postat de Dya

Cartofi gratinati cu afumatura

Taiem cartofii in felii si ii punem la fiert, in apa cu sare, pentru aproximativ 20 de minute. Intre timp, taiem afumatura in felii si o rumenim usor in 2-3 linguri cu ulei. Adaugam ceapa si o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.10.2019, 18:50
la 19.10.2019, 18:52
O idee foarte bună!
la 19.10.2019, 21:32
Ce bine arata, mai ales cele taiate in sectiune!
la 19.10.2019, 21:35
Bune!
la 19.10.2019, 23:07
Ce bine arata!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking