Aperitiv chifle umplute cu sunca, branza si ou

Postat de autodiag in Aperitive / Garnituri
19 Oct 2019 | 8251 vizualizari
Aperitiv chifle umplute cu sunca, branza si ou

Aceste chifle umplute cu sunca, branza si ou sunt perfecte pentru micul-dejun sau pentru a fi luate la pachet.

Ingrediente

  • 4 chifle
  • 100 g sunca de Praga
  • 50 g branza feliata
  • 4 oua
  • sare

Mod de preparare

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Sunca de Praga se taie cubulete, la fel si branza feliata.

Se taie partea de sus a chiflelor, formand un capac.

Se scobesc chiflele si se umplu cu sunca si branza. Se adauga cate un ou in fiecare chifla si se presara putina sare peste el. Se mai pun cateva cubulete de branza pe langa fiecare ou.

Se pun capacele la chifle si se impacheteaza in hartie de copt. Se pun intr-o tava, care se introduce la cuptor.

*Pentru ca dura prea mult coacerea, eu am desfacut pana la urma hartia de copt, iar la doua chifle le-am dat capacele jos pentru a se vedea frumos oul la prezentare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chifle umplute cu sunca, branza si ou" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Smorgastarta-Tort Sandwich sau Tort aperitiv

Postat de vio_dreams

Smorgastarta-Tort Sandwich sau Tort aperitiv

Preparare blaturi din paine: Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia.Se adauga apa calduta,uleiul, sarea si zaharul si se amesteca cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza...

Citeste continuarea

Aperitiv briose cu spanac si cascaval

Postat de rocsi_1612

Aperitiv briose cu spanac si cascaval

Mai intai puneti spanacul intr-o sita, pentru a se decongela si a se scurge de zeama. Ouale le bateti spuma cu putina sare si piper. Adaugati smantana, iaurtul, amestecati bine. Ceapa verde...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.10.2019, 18:50
la 19.10.2019, 18:52
O idee foarte bună!
la 19.10.2019, 21:32
Ce bine arata, mai ales cele taiate in sectiune!
la 19.10.2019, 21:35
Bune!
la 19.10.2019, 23:07
Ce bine arata!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking