Ingrediente
- 2 chifle
- 2 felii de șuncă presată/cotlet haiducesc
- 2 felii de cașcaval/brânză topită feliată
- 2 ouă mici
- 10-15 grame de cașcaval răzuit
- sare
- piper
Mod de preparare
Se taie "capacul" de la chifle și se golesc de miez.
În găoace se pune o felie de cașcaval/brânză topită (sau 1/2, dacă chifla e mai mică), apoi o felie (sau 1/2) de șuncă presată, după care se pune un ou întreg.
Se condimentează cu sare și piper și se răzuie deasupra, puțin cașcaval.
Se dau chiflele la cuptor la foc mediu, până ce se topește cașcavalul și chifla se face crocantă.
Se servesc calde, cu roșii tăiate felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chifle umplute, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (29)
|