Aperitiv ciuperci umplute cu pui si legume

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
4 Sep 2017 | 2687 vizualizari
Aperitiv ciuperci umplute cu pui si legume

 Mereu am umplut ciupercile cu carne si branzeturi . De aceasta data m-am inspirat de la Merisor si am pus si legume  https://www.bucataras.ro/retete/ciuperci-umplute-cu-legume-si-piept-de-pui-slow-cooker-70637.html. Eu am pus  in umplutur, ou , pesmet si am asezonat altfel cu condimente . Multumesc Merisor !!! Au iesit foarte gustoase !!!!  

Ingrediente

  • 500 gr ciuperci
  • 250 gr piept pui tocat
  • 100 gr mozzarella razuita
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri ulei
  • 1 ou
  • 1 morcov
  • 1 gogosar
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • patrunjel verde
  • mix de ierburi italiene [ oregano ,rozmarin , cimbru]
  • nucsoara macinata
  • piper
  • sare
  • salata verde

Mod de preparare

  1. Ciupercile se curata de pelite si se scot coditele.
  2. Legumele se ccurata si se spala.
  3. Taiati legumele grosier.
  4. Maruntiti legumele [ ceapa , usturoi , morcov , gogosar , codite de ciuperci ]cu ajutorul robotului de bucatarie .
  5. Amestecati legumele maruntite cu  pesmet ou , mozzarella si carne tocata de pui .
  6. Incorporati in amestec si condimentele [ sare , piper , ierburi italiene, patrunjel verde tocat ]. .
  7. Fiecare palarioara de ciuperca se sareza usor si se pudreaza cu nucsoara .
  8. Umpleti ciupercile si asezatile intr-o tigaie mare  in care ati pus uleiul si  un paharel de apa .
  9. Puneti capacul si inabusiti ciupercile pana cand apa incepe sa scada .
  10. Serviti ciupercile pe pat de  salata verde sau insotite de salata preferata .
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv ciuperci umplute cu pui si legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Briose aperitiv cu branza si chimen

Postat de simona72

Briose aperitiv cu branza si chimen

Aluatul l-am facut la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in masina in ordinea scrisa mai sus la ingrediente. Lasam aluatul sa creasca la loc caldut 30 minute. Intre timp pregatim...

Citeste continuarea

Aperitiv oua umplute cu ton si branza de burduf

Postat de gurita_ta2005

Aperitiv oua umplute cu ton si branza de burduf

Ouale fierte se curata de coaja, se taie in doua si se scoate cu grija galbenusurile si se pun deoparte. Intr-un robot de bucatarie se pune branza burduf taiata felii, galbenusurile, tonul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.09.2017, 05:22
Te pup, Mihaele! M[ bucur c[ te-a inspirat re'eta mea!
la 05.09.2017, 07:11
Buneeeee!🍄🍄🍄🍄🍄
la 05.09.2017, 08:07
Imi plac!
la 05.09.2017, 08:29
ce bune sunt ciupercutele astea
la 05.09.2017, 08:55

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking