Ingrediente
- 2 borcane dde ciupercute in saramura
- 2 linguri faina alba
- 4 linguri gris
- 1 ou
- sare
- nucsoara pudra
- piper macinat
- 1 lingurita rozmarin verde tocat
- ulei pentru prajit
- rosii si ardei iute pentru servit
Mod de preparare
- Ciupercile se scurg de saramura si se limpezesc cu apa rece.
- Se pun ciupercutele intr-un bol si se sareaza.
- Condimentati cu piper si nucsoara.
- Adaugati rozmarinul tocat.
- Se pune si faina alba peste ciuperci si se amesteca.
- Bateti un ou si adaugati peste ciupercute.
- Puneti ulei la incins intr-un vas mai mic. Veti folosi astfel mai putin ulei.
- Rostogoliti fiecare ciupercuta prin gris si puneti la prajit in uleiul incins.
- Se scot ciupercile cu ajutorul unei spumiere si se lasa pe un servet de hartie care va absorbi surplusul de ulei.
- Serviti ciupercutele crocante insotite de rosii si ardei iute.
Pofta buna !!!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv ciupercute crocante" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|