Aperitiv ciupercute crocante

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
17 Iul 2017 | 2862 vizualizari
Aperitiv ciupercute crocante

M-a tentat sa prepar aceste ciuperci micute si crocante. Nu le terminasem de prajit pe toate si jumatate au si disparut !  

Ingrediente

  • 2 borcane dde ciupercute in saramura
  • 2 linguri faina alba
  • 4 linguri gris
  • 1 ou
  • sare
  • nucsoara pudra
  • piper macinat
  • 1 lingurita rozmarin verde tocat
  • ulei pentru prajit
  • rosii si ardei iute pentru servit

Mod de preparare

  1. Ciupercile se scurg de saramura si se limpezesc cu apa rece.
  2. Se pun ciupercutele intr-un bol si se sareaza.
  3. Condimentati cu piper si nucsoara.
  4. Adaugati rozmarinul tocat.
  5. Se pune si faina alba peste ciuperci si se amesteca.
  6. Bateti un ou si adaugati peste ciupercute.
  7. Puneti ulei la incins intr-un vas mai mic.  Veti folosi astfel mai putin ulei.
  8. Rostogoliti fiecare ciupercuta prin gris si puneti la prajit in uleiul incins.
  9. Se scot ciupercile cu ajutorul unei spumiere si se lasa pe un servet de hartie care va absorbi surplusul de ulei.
  10. Serviti ciupercutele crocante insotite de rosii si ardei iute.

                         Pofta buna !!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv ciupercute crocante" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chec aperitiv cu ciuperci

Postat de panacris

Chec aperitiv cu ciuperci

Prima oară se pregătește umplutura. Ceapa și morcovul curățate se toacă mărunt, apoi se călesc în puțin ulei, până devin translucide. Apoi se adaugă ciupercile scurse de...

Citeste continuarea

Risotto cremos cu sofran si baby spanac

Postat de simona72

Risotto cremos cu sofran si baby spanac

Intr-o craticioara cu fund dublu se pune untul si uleiul de masline la incins. Ceapa se taie marunt si se caleste pana se inmoaie si devine sticloasa. Adaugam vinul si lasam sa fiarba 2-3 minute....

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.07.2017, 00:05
Vreau si eu crocante din astea....;-bd
la 18.07.2017, 00:09
Cu mare drag , Cleme, merg bine langa purcelus .Denes a dat atatea tarcoale pe langa aragaz ca jumatate s-au mancat din prima )
la 18.07.2017, 00:20
la 18.07.2017, 00:28
Foarte bune, ciupercuțele!
la 18.07.2017, 00:43
ce reteta faina

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking