Aperitiv clatite cu pate si cascaval

Postat de sufletista in Aperitive / Garnituri
3 Sep 2017 | 4589 vizualizari
Aperitiv clatite cu pate si cascaval

 M-am inspirat de la Rocsi http://www.bucataras.ro/retete/aperitiv-clatite-cu-pate-si-cascaval-82439.html  

Ingrediente

  • Clatite
  • 2 oua
  • 150 ml lapte
  • 100 ml apa minerala
  • 50 ml ulei
  • 1/2 praf de copt
  • sare
  • piper
  • 10 linguri faina
  • Umplutura
  • 250 g pate
  • 50 g unt la temperatura camerei
  • 100 g crema de branza
  • 100 g cascaval
  • ardei kapia
  • masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Clatite-intr-un bol mixam ouale cu un praf de sare,adaugam laptele,uleiul,apa minerala,amestecam adaugand treptat faina,praful de copt,piper.

Amestecam bine cu mixerul(sau cu telul)acoperim cu folie alimentara si dam la rece 10 min,

Ungem o tigaie cu ulei si cans s-a incins aduagam cate un polonic de compozitie,invartim tigaia ca sa acoperim toata suprafata,

Coacem clatita pe ambele parti,scoatem pe o farfurie si procedam cu fiecare clatite la fel.

Umplutura-pateul il frecam cu untul si branza,adaugam cascavalul dat prin razataorea mica,sare,piper dupa gust.

Eu am impartit in 2 compozitia si am adaugat masline taiate cuburi si in alta ardei kapia taiat cubulete mici,

Ungem fiecare clatita cu pateu si le rulam cat mai strans,le invelim in folie alimentara si dam la rece 1-2 ore

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv clatite cu pate si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv clatite cu pate si cascaval

Postat de rocsi_1612

Aperitiv clatite cu pate si cascaval

Clatitele: Intr-un bol, mixam ouale cu un praf de sare, apoi si cu uleiul. Adaugam laptele, apa minerala, le amestecam. Punem faina treptat, praful de copt, mararul uscat si putin piper....

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.09.2017, 15:02
la 03.09.2017, 15:21
la 03.09.2017, 15:22
Bun!
la 03.09.2017, 16:56
Bune!
la 03.09.2017, 17:28

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking