Aperitiv covridog cu cascaval

Postat de auragiuverdea1990 in Aperitive / Garnituri
20 Oct 2017 | 8833 vizualizari
Aperitiv covridog cu cascaval

Pofta sotului a fost indeplinita:) 

Ingrediente

  • 750 g faina
  • 10 g drojdie uscata
  • 2 oua
  • 75 g unt
  • 150 ml apa
  • 180 ml lapte
  • o lingura zahar
  • o lingurita sare
  • 12 bucati crenvursti
  • 12 felii de cascaval
  • un ou pentru uns
  • susan

Mod de preparare

     Intr-un castron, am amestecat drojdia cu o lingura de zahar, o lingura de faina si putina apa calduta. Am lasat-o acoperita si intre timp am pregatit 500 g faina cu cele doua oua, sarea, untul, laptele si apa caldute. Le-am amestecat, apoi am pus si drojdia si cu restul de faina am framantat pana am obtinut un aluat consistent care nu se lipeste de maini. Am uns bolul cu putin unt si am pus aluatul la crescut pentru o ora la loc cald.

Dupa ce si-a dublat volumul, l-am scos pe masa de lucru si l-am impartit in 12 bucati. Fiecare bucata de aluat am intins-o intr-un patrat subtirel pe care l-am taiat fasii la un capat, am pus o felie de cascaval si un crenvurst si am rulat. Le-am asezat in tava de copt si le-am mai lasat 20 de minute la crescut, apoi am uns cu ou batut si am presarat susan. 

Le-am pus la copt, in cuptorul preincalzit, pana s-au rumenit frumos, aproximativ 20-25 minute, la 180 grade C.

      

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv covridog cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv tarta cu zucchini si branza

Postat de oanapl

Aperitiv tarta cu zucchini si branza

Pentru aluat, se amestecă toate ingredientele si se frământă un aluat care se lasă la frigider cel puțin o oră (învelit în folie alimentară). Între timp se...

Citeste continuarea

Chiftelute de dovlecei cu porumb SunFood

Postat de Criss

Chiftelute de dovlecei cu porumb SunFood

Dovlecelul se curata de coaja, se indeparteaza miezul cu seminte, apoi se rade pe razatoarea mare. Se presara sare peste ei si se lasa sa stea 10 minute, timp in care vor lasa destul de multa apa....

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.10.2017, 18:19
Cred că-i tare bun.
la 20.10.2017, 18:40
daca nu latra sigur e gustos....))
la 20.10.2017, 19:24
Bun!
la 20.10.2017, 19:44
ce idee de sandwich-uri mi-ai dat
la 20.10.2017, 20:21
Adauga comentariu...

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking