Aperitiv cremwursti in aluat de foietaj

Postat de UrsanMihaela in Aperitive / Garnituri
21 Ian 2018 | 2080 vizualizari
Aperitiv cremwursti in aluat de foietaj

Sunt buni pentru luat la scoala, de servit musafirii si pentru micul dejun. Dupa preferinta se pot umple cu alte tiputi de mezeluri, chiar carne tocata sau branza.

Ingrediente

  • aluat pentru foitaj 
  • 8 bucati de cremwursti 
  • 1 - 2 linguri ulei

Mod de preparare

Se scoate aluatul din congelator si se lasa pe masa sa se decongeleze.
    Cand se poate desface, intindeti aluatul pe masa de lucru si portionati aluatul in 8 dreptunghiuri egale .

Puneti cate un cremwurst peste aluat si rulati obtinand un rulou.
   Se unge tava cu ulei si se asaza rulourile, unul cate unul in tava.

Se dau la copt la 150-180 grade celsius.
   Se pot servi caldute sau reci, dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cremwursti in aluat de foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Turnulețe din legume și brânză de burduf

Postat de panacris

Turnulețe din  legume și brânză de burduf

Vânata se spală, se taie rondele, se sărează cu sare aromată, se lasă cca. 10 minute, apoi se spală, și se pune la gătit pe grilul încins, uns cu puțin ulei de nucă. După ce...

Citeste continuarea

Aperitiv tarta cu ciuperci si piept de pui

Postat de mirela0911

Aperitiv tarta cu ciuperci si piept de pui

Aluatul: Laptele se incalzeste usor. Se adauga 1 lgt zahar, 2 l faina si drojdia zdrobita. Se amesteca bine, apoi se lasa 10 minute sa se activeze drojdia. Intr-un bol se pune faina, sarea, 1...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.01.2018, 21:21
Foarte gustoși! Îmi plac mult produsele de patiserie cu foietaj...
la 21.01.2018, 21:34
Buuuni Cred ca poti pune ca poza principala penultima E mai clara si parca da mai bine
la 21.01.2018, 22:19
Ina, stau prost la capitolul poze . Nu prea imi reusesc . Multumesc de sfat !
la 21.01.2018, 22:28
Mihaela, știi să schimbi poza? Intri pe rețetă, dai clic la "Editează" (în dreapta) apoi te duci la poze, în josul paginii și bifezi pentru "Fotografia principală", poza despre care a scris Ina (penultima).
la 21.01.2018, 22:32
RODIMUR, am reusit, dar vad ca la alte retete nu a luat pozele in ordinea fireasca ( nu stiu cum sa le mut una cu alta) .

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking