Aperitiv cu brie si bacon

Postat de AnaDavid in Aperitive / Garnituri
12 Oct 2017 | 2253 vizualizari
Aperitiv cu brie si bacon

Indiferent dacă este micul dejun sau gustare, picnic sau bufet, acest tip de preparat este perfect, doar un pic de fantezie și masa se transformă într-o grădină plină de culori și arome.

Ingrediente

  • 8 felii de piine la alegere
  • 25 gr unt
  • 4 felii de bacon
  • 100 gr brie
  • 2 frunze de salata eisberg
  • piper

Mod de preparare

Rețeta va fi mai bună dacă folosiți bagheta franceză, dar puteți folosi și pâine rustică, dar și albă.

  • Să prăjim pâinea
  • În tigaie sau plita punem feliile de bacon pe foc mediu și intorcem in continuare până când sunt crocante. Puneți-le peste hârtia de bucătărie pentru a pierde tot excesul de grăsimi.
  • Puneți un voal de unt peste paine cât este încă calda.
  • Asteptam să se răcească și adaugam salata
  • Tăiați brie în 8 felii și le puneti peste salată.
  • Tăiați baconul rece în fasii cat mai subtiri și le adaugati peste brie.
  • putin piper deasupra si pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu brie si bacon" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (1)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cosulete cu crema de branza si leurda

Postat de simona72

Cosulete cu crema de branza si leurda

Pentru aluat: se pune faina in bolul robotului de bucatarie, impreunca cu sarea si chimenul. Dam cateva pulsatii robotului, atat cat sa se amestece ingredientele. Adaugam oul si untul cubulete,...

Citeste continuarea

Saleuri cu cascaval

Postat de bucatarie_marocana

Saleuri cu cascaval

-Intindeti niste unt topit peste aluat ca sa ajutam branza sa se lipeasca. -Presarati peste aluat piper, sare, boia de ardei, puteti sa presarati orice condimente doriti. -Presarati si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.10.2017, 10:32

Vezi toate comentariile (1)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking