Ingrediente
- 100 g de carnat chorizo
- 120 g de faina
- 2 lingurite de praf de copt
- 140 ml de lapte
- 2 oua
- 40 g de cascaval ras
- 2 c à s de parmezan ras
- sare, piper
- 1 lingura de cimbru uscat
Mod de preparare
Incalziti cuptorul la 200°C
Indepartati pielea si taiati carnatul in bucati mici.
In bolul robotului sau intr-un castron adanc amestecati faina cu praful de copt.
Puneti cascavalul ras, parmezanul ras, cimbrul uscat.
Amestecati si incorporati ouale unul cate unul.
Turnati treptat laptele, amestecand. Puneti carnatul, sare si piper si amestecati.
Umpleti formele (la nivel formele de madeleine si la 3/4 formele de muffin sau de cannelé).
Dati la cuptor : 12-15 minute pentru mini-madeleines si 15-18 minute pentru mini-cannelés.
Lasati sa se raceasca si scoateti din forma pe un grill.
Le puteti congela si scoate cand aveti nevoie sau invitati. Le dati la cuptor cateva minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu chorizo" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|