Crochete din cartofi și cașcaval
Postat de RODIMUR
Se fierb doi cartofi mari (sau 3, medii) se lasă să se răcească, după care se curăță de coajă și se pasează fin. Se răzuiește fin cașcavalul și se adaugă peste cartofii...
Citeste continuarea"Retete festive de iarna"
Ingrediente
Mod de preparareFicateii de pasare se curata, se spala si se pun la scurs. Ficateii se usuca bine, se presara cu vegeta si piper si se ruleaza intr-o felie de bacon. Se prind cu o scobitoare pentru siguranta. Se pun intr-o tava unsa cu ulei, se mai presara cu vegeta, piper, sare si se introduc in cuptor pentru 35-40 minute. Cand sunt rumeniti frumos, sunt gata. Se scot pe prosop absorbant pentru excesul de ulei. Se scot scobitorile si servesc cu muraturi. Pofta Buna! Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu ficatei si bacon" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|
Postat de RODIMUR
Se fierb doi cartofi mari (sau 3, medii) se lasă să se răcească, după care se curăță de coajă și se pasează fin. Se răzuiește fin cașcavalul și se adaugă peste cartofii...
Citeste continuareaPostat de merisor67
Spalam bine cartofii si ii punem la fiert in coaja, punand apa doar cat sa-i acopere. Ii lasam la fiert doar pana se patrund putin la testul cu furculita. Dupa ce au fiert, scurgem apa, ii...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|