Aperitiv cu fulgi de ovaz, salam si cascaval afumat Delaco

Postat de merisor67 in Aperitive / Garnituri
17 Iun 2015 | 4752 vizualizari

Acest aperitiv l-am conceput facand curatenie in camara si frigider. Deci aveam niste salam Sinaia inceput de cateva zile, niste fulgi de ovaz care aveau termenul de expirare peste cateva zile si deliciosul cascaval de la Delaco, cel afumat, pe care l-am primit la picnicul bucatarasilor. A iesit ceva bun de rontait in fata PC-urilor, sau de luat la pachetelul de drum lung sau de scoala.

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 17.06.2015, 14:25
Mmmmmmm,ce bun trebuie să fie!
la 17.06.2015, 18:23
O bunatate !
la 17.06.2015, 20:21
Deliciosi!
la 17.06.2015, 21:39
Meri, mereu ii rasfeti pe cei dragi!
la 17.06.2015, 21:58
Cred ca sunt tare buni
la 17.06.2015, 23:46
Bravo Merisor . Curatenia in frigider duce si la mine la retete noi
la 18.06.2015, 00:14
Bun bun!
la 18.06.2015, 08:07
Hmmmmm ce bun tre'sa fie ! Idee minunta....merg sa fac curat in frigi si apoi vin la degustat, bine Merisor drag ?
la 19.06.2015, 12:14
la 21.06.2015, 10:23
pe toti

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking