Aperitiv cu fulgi de ovaz, salam si cascaval afumat Delaco

Postat de merisor67 in Aperitive / Garnituri
17 Iun 2015 | 4795 vizualizari

Acest aperitiv l-am conceput facand curatenie in camara si frigider. Deci aveam niste salam Sinaia inceput de cateva zile, niste fulgi de ovaz care aveau termenul de expirare peste cateva zile si deliciosul cascaval de la Delaco, cel afumat, pe care l-am primit la picnicul bucatarasilor. A iesit ceva bun de rontait in fata PC-urilor, sau de luat la pachetelul de drum lung sau de scoala.

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 17.06.2015, 09:57
Fulgii de ovaz nu ma incanta dar imi place ideea!
la 17.06.2015, 09:57
la 17.06.2015, 10:00
FOARTE BUN.. Intotdeauna iese ceva bun cu "resturile" din frigider
la 17.06.2015, 10:14
super
la 17.06.2015, 10:14
o bunatate
la 17.06.2015, 10:37
La furaje din astea nu ma bag...
la 17.06.2015, 10:48
Ce mult mi-au placut desi in prima faza am crezut ca's dulci
la 17.06.2015, 11:00
bun bun
la 17.06.2015, 11:29
yoy, ce combinatie, nu m-as fi gandit ! cred ca mi-ar placea
la 17.06.2015, 11:32
Multumesc, dragutilor!
la 17.06.2015, 11:54
ce bunatati ne-ai adus
la 17.06.2015, 12:48
ce aperitive minunate si apetisante!
la 17.06.2015, 12:50
la 17.06.2015, 13:10
Ce buni trebuie să fie!
la 17.06.2015, 13:29
Dar ce bine arata

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking