Aperitiv cu rosii uscate, mozzarella si carnati

Postat de ianculubita in Aperitive / Garnituri
16 Dec 2014 | 3252 vizualizari
Aperitiv cu rosii uscate, mozzarella si carnati

Va recomand un aperitiv gustos pe care-l puteti incerca de sarbatori

Ingrediente

  • 3 oua
  • 200 ml lapte
  • 150 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 1 borcanel mic de rosii uscate in ulei sau 50g cine gaseste vrac
  • 2 carnati picanti
  • 100 g cascaval ras
  • 100 g mozzarella
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Intr-un castron se bat bine ouale cu un praf de sare,se adauga faina amestecata cu praful de copt si cernuta,piper,laptele si uleiul amestecand pana rezulta o pasta fina;

se incorporeaza carnatii taiati rondele,rosiile taiate fin,mozzarela taiata cuburi si cascavalul ras;se rastoarna in tava cu hartie de copt sau alta forma,se lasa sa se odihneasca 15 min dupa care se da la cuptor 45 min,facand testul cu scobitoarea iar dupa ce s-a racit se taie si se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu rosii uscate, mozzarella si carnati" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

Postat de Bucataras

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

Cum se prepară Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc:  Taie brânza feta în cuburi.  Porționează foile de plăcintă în pătrate. Împachetează...

Citeste continuarea

Aperitive pentru masa de Revelion

Postat de Constelatialeu

Aperitive pentru masa de Revelion

Aperitiv cu crema de branza: intindem aluatul foietaj si cu o forma, nu foarte mare, decupam aluatul, coacem  foietajul, grija mare ca sa nu le bronzam ( pe unele le-am bronzat ca a sunat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.12.2014, 14:47
Are tot ce-i trebuie
la 16.12.2014, 14:49
la 16.12.2014, 15:20
delicios
la 16.12.2014, 15:30
bun
la 16.12.2014, 15:36

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking