Aperitiv cuburi cu spanac si crema de branza cu ciuperci

Postat de oanapl in Aperitive / Garnituri
21 Apr 2017 | 12924 vizualizari
Aperitiv cuburi cu spanac si crema de branza cu ciuperci

Delicii de Paste

Ingrediente

  • Blatul verde:
  • 6 oua
  • 6 linguri de ulei
  • 3 lingura de smantana
  • 6 linguri de faina
  • 3 lingurita praf de copt
  • 6 linguri de spanac
  • sare
  • Pentru umplutura:
  • 250 g branza de vaci
  • 3 linguri smantana
  • 100g ciuperci taiate
  • sare
  • marar tocat

Mod de preparare

Pentru blat, separi ouale, dupa care freci galbenusurile cu uleiul, sarea si spanacul tocat marunt. Adaugi smantana si faina cernuta cu praful de copt. Separat, bati albusurile spuma tare si le incorporezi treptat in amestecul cu spanac.

Tapetezi o tava mare cu hartie de copt, torni compozitia si o introduci in cuptorul preincalzit, pentru 15-20 de minute. Rastorni blatul pe un prosop, il lasi sa se raceasca, dupa care iI tai in doua parti egale. 

Pentru crema, mixezi branza, adaugi smantana si o condimentezi cu sare. Tai ciupercile cubulete, toci mararul cat mai marunt si le adaugi peste crema de branza. 

Pui primul blat, intinzi crema cu ciuperci si acoperi cu cel de-al doilea blat si dai la rece. Se taie inainte de servire si se decoreaza dupa imaginatie.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cuburi cu spanac si crema de branza cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Placinta cu ghebe

Postat de Dya

Placinta cu ghebe

Spalam foarte bine ghebele si le frigem pe tava de aragaz. Intre timp faramam branza, adaugam ouale si smantana, omogenizand totul. Intr-un vas de yena, uns cu unt, intindem foile de...

Citeste continuarea

Aperitiv icre de fasole

Postat de gicuta69

Aperitiv icre de fasole

Fasolea am pus-o de seara la inmuiat in apa rece. A doua zi am scurs apa si am spalat-o bine, apoi am fiert-o de doua ori cate 10 minute, într-o oală, până s-a format spuma. Am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.04.2017, 15:45
AM TRECUTO LA FAVO
la 21.04.2017, 15:49
Arata minunat!
la 21.04.2017, 15:58
Bune, bune si noi am papat!
la 21.04.2017, 16:52
la 21.04.2017, 17:07
ce bunatate!

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking