Aperitiv cuburi cu spanac si crema de branza cu ciuperci

Postat de oanapl in Aperitive / Garnituri
21 Apr 2017 | 12926 vizualizari
Aperitiv cuburi cu spanac si crema de branza cu ciuperci

Delicii de Paste

Ingrediente

  • Blatul verde:
  • 6 oua
  • 6 linguri de ulei
  • 3 lingura de smantana
  • 6 linguri de faina
  • 3 lingurita praf de copt
  • 6 linguri de spanac
  • sare
  • Pentru umplutura:
  • 250 g branza de vaci
  • 3 linguri smantana
  • 100g ciuperci taiate
  • sare
  • marar tocat

Mod de preparare

Pentru blat, separi ouale, dupa care freci galbenusurile cu uleiul, sarea si spanacul tocat marunt. Adaugi smantana si faina cernuta cu praful de copt. Separat, bati albusurile spuma tare si le incorporezi treptat in amestecul cu spanac.

Tapetezi o tava mare cu hartie de copt, torni compozitia si o introduci in cuptorul preincalzit, pentru 15-20 de minute. Rastorni blatul pe un prosop, il lasi sa se raceasca, dupa care iI tai in doua parti egale. 

Pentru crema, mixezi branza, adaugi smantana si o condimentezi cu sare. Tai ciupercile cubulete, toci mararul cat mai marunt si le adaugi peste crema de branza. 

Pui primul blat, intinzi crema cu ciuperci si acoperi cu cel de-al doilea blat si dai la rece. Se taie inainte de servire si se decoreaza dupa imaginatie.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cuburi cu spanac si crema de branza cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv oua in cuib de pastrama

Postat de MotanLaOale

Aperitiv oua in cuib de pastrama

Se ung 3 forme din tava de briose, cu ulei. Se imbraca interiorul formelor cu feliile de pastrama. Se pune in fiecare forma cateva bucati de bacon si putin cascaval ras. Se introduce...

Citeste continuarea

Mic dejun moţesc

Postat de Corina33

Mic dejun moţesc

Cartofii - daca aveti din cei mai mici sunt mai usor de portionat - se curata, se spala si se taie cubulete. Se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei incins. Sunculita se taie cuburi - daca...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.04.2017, 15:45
AM TRECUTO LA FAVO
la 21.04.2017, 15:49
Arata minunat!
la 21.04.2017, 15:58
Bune, bune si noi am papat!
la 21.04.2017, 16:52
la 21.04.2017, 17:07
ce bunatate!

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking