Aperitiv de fite cu branza Camembert
Postat de Mutulica in Aperitive / Garnituri 12 Noi 2016 | 4270 vizualizari
Reteta de mancat macar o data numai de catre cei care stau bine cu fierea. Prefer sa mananc orice macar o data chiar daca vomit pe urma decat sa renunt la o mancare renumita fara sa-i stiu gustul, dar branza Camembert miroase ca sosetele nespalate si instantaneu mi-a sarit nevasta-n cap: ai dat banii pe prostii, d-aia era si la reducere!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (20)
la 12.11.2016, 19:47
Mie imi place branza camembert! Am folosit-o si cu preparate sarate si dulci, e la fel de buna! Aroma de mar nu-mi dau seama pe unde e, nici n-am stiut, nici n-au simtit ))
la 12.11.2016, 20:00
Saru-mana
,Licurici!
la 12.11.2016, 20:48
Dragul meu, mie chiar mi-a placut gustul ! A fost mult pana m-am hotarat )))
la 12.11.2016, 21:01
Ador bucătăria franceză când vine vorba de brânzeturi. E un pas si asta, ca ai incercat... Îmi permit să-ți dau un sfat sau poți să-i ceri Cătălinei si mai multe, sigur e cea mai în măsură. E cam greu, la noi, să găsești o brânză bună camembert, care să se topească frumos si sa aibe si un gust bun. Chiar si cele de la Lidl nu sunt de o calitate buna. Poți să încerci brânză camembert cu fructe: pere, struguri, pepene galben, merge foarte bine sau cu dulceață de ardei iute si usturoi copt. Îți garantez ca atunci când găsești o brânză de calitate f buna ai să i cepi să-i dai de gust...
la 12.11.2016, 21:14
Mersi de curaj , draga!
la 12.11.2016, 21:15
Simona, saru-mana pentru sfaturi!Daca voi avea ocazia sa am o branza Camembert buna , voi veni la Deva si cu asa ceva.
la 12.11.2016, 21:38
bun
la 12.11.2016, 22:15
bun bun
la 12.11.2016, 23:39
Esti fitos care va sa zica ))))
la 13.11.2016, 06:33
Dia, nu mai am cu ce!
la 13.11.2016, 06:33
Va multumesc pentru ca ati zabovit asupra retetei mele!
la 13.11.2016, 10:02
super aperitiv!
la 13.11.2016, 11:06
saru-mana!
la 13.11.2016, 11:10
Bun
la 13.11.2016, 11:45
saru-mana!
COMENTEAZA