Aperitiv de post: rosii umplute cu salata de vinete

Postat de RODIMUR in Aperitive / Garnituri
24 Sep 2017 | 5555 vizualizari

Un aperitiv de post (și nu numai) foarte gustos și ușor de făcut acum, toamna, când vinetele sunt legumele principale de sezon sau iarna, cu ceea ce am pus la conservat în borcane sau la congelator. Dacă le mai și decorăm frumos, roșiile umplute cu salată de vinete pot nu numai să ne încânte gustativ, dar să ne și înfrumusețeze mesele noastre festive sau obișnuite, de zi cu zi. De obicei, eu fac salata de vinete cu maioneză și cu usturoi, dar acum am făcut-o fără maioneză și cu ceapă, ca să fie bună și în zilele de post.

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 24.09.2017, 21:31
Cu plăcere, Rocsi!
la 24.09.2017, 22:05
Ce bune sunt! Servesc si eu cu pofta! 😉
la 24.09.2017, 23:00
Cu mare bucurie, Oana!
la 25.09.2017, 23:14
Salata de vinete imi place suborice forma . Deci sunt prezenta
la 26.09.2017, 09:43
Mă bucur mult că-ți place salata de vinete, Mihaela! Uite, acum te pot servi, cu mare drag!
la 26.09.2017, 15:56
Tare bune rosioarele cu vinete!
la 26.09.2017, 16:15
Mulțumesc frumos, Ancutsa!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking