Ingrediente
- 1/2 aluat foietaj
- 2-3 linguri de mustar iute de Dijon
- 35 cârnaciori cocktail de Frankfort
- 5 bete pentru frigarui
- 2 lingurite de lapte
- 1 galbenus de ou
- seminte de mac
Mod de preparare
Intindem aluatul foietj într-un dreptunghi mare.
Taiem aluatul in fasii lungi pentru a înfasura cârnaciorii (de largime mai mica decât cârnaciorii).
Punem muștar peste fasiile de aluat.
Rulati cârnaciorii in aluat.
Se infing 5 carnaciori pe fiecare bat de lemn.
Se incalzeste cuptorul la 180 °. Se diluează gălbenușul de ou în 2 lingurițe de lapte rece,
Ungem cu ou si presaram deasupra seminte de mac.
Dati la cuptor pentru aproximativ 15-20 de minute.
Serviti imediat!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv foietaj cu carnaciori" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|