Aperitiv foietaj cu sunca si cascaval reteta simpla si rapida

Postat de mirela0911 in Aperitive / Garnituri
14 Apr 2019 | 8972 vizualizari
Aperitiv foietaj cu sunca si cascaval reteta simpla si rapida

Aperitiv foietaj cu sunca si cascaval reteta simpla si rapida Sunt cele mai la indemana aperitive atunci cand ai musafiri sau pur si simplu doar sa ai ce pune la pachet, mai ales ca sunt pe placul copiilor si nu numai!

Ingrediente

  • Ingrediente Aperitiv foietaj cu sunca si cascaval reteta simpla si rapida
  • un pachet aluat foietaj (2x400 g)
  • 6 lg ketchup de casa
  • ierburi uscate pt. pizza
  • 12 felii sunca/muschi afumat
  • 8-10 felii cascaval emmentaler
  • 1 ou + 2 lg lapte
  • 100 g cascaval

Mod de preparare

Cum se prepara Aperitiv foietaj cu sunca si cascaval reteta simpla si rapida

Pentru inceput se lasa aluatul la temperatura camerei pentru a se dezgheta.

Se presara putina faina pe masa de lucru si se desface aluatul. Se intinde putin cu sucitorul apoi se unge cu kechup. Se presara deasupra ierburile pt. pizza. Se asaza feliile de sunca apoi feliile de cascaval emmentaler.

Se rasuceste cat mai strans posibil ca o rulada apoi se taie rondele de cca 2 degete latime. Se asaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se procedeaza la fel si cu cealalata bucata de aluat.

Se bate oul cu 2 lg lapte si se ung rulourile. Se rade cascavalul si se pune deasupra pe fiecare rulou. Se da la cuptorul preincalzit la 200 de grade pt. cca 20 de minute sau pana se rumenesc frumos deasupra.

Sunt la fel de bune atat calde cat si reci.

Pofta buna!

Serviti alaturi de un iaurt de casa. Recomandam si carnaciori in foietaj sau cornuri cu carnati

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv foietaj cu sunca si cascaval reteta simpla si rapida" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciuperci umplute mioritice

Postat de Zamfira

Ciuperci umplute mioritice

Curatam si spalam ciupercile, coditele curatate se vor pastra intregi. Asezam palariile ciupercilor si coditele intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt, saram, piperam dupa gust si stropim...

Citeste continuarea

Rulada din carne tocata cu spanac

Postat de Geanina87

Rulada din carne tocata cu spanac

Fierbem spanacul in apa cu sare,apoi il punem la scurs.Morcovii curatati si spalati ii punem intr-o alta cratita la fiert.Tocam ceapa marunt si o prajim in putin ulei de masline dupa care adaugam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.04.2019, 13:43
la 14.04.2019, 14:31
Adauga comentariu...
la 14.04.2019, 14:46
Foarte bune!
la 14.04.2019, 14:51
Îmi place mult foietajul...!
la 14.04.2019, 15:21
Ce bun!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking