Aperitiv friganele cu susan

Postat de RODIMUR in Aperitive / Garnituri
27 Iun 2018 | 2561 vizualizari

Pentru supa-cremă de zilele trecute, am preparat, pe lângă obișnuitele crutoane și niște friganele cu susan, așa cum pregăteam în urmă cu câțiva ani, ca aperitive și care erau foarte apreciate. Atunci m-am bucurat că această idee de a prepara altfel friganelele a avut succes și le-am servit uneori chiar și cu diferite salate. De această dată, le-am făcut pentru supa-cremă, știind că mulți adoră crutoanele prăjite, pentru gustul lor mai bun. Mi s-a părut că supa-cremă este mai bună cu aceste friganele deosebite, foarte gustoase, pe care, le preparam de obicei ca aperitiv. De aceea am tăiat feliile de pâine toast sub formă de bastonașe și nu le-am lăsat întregi.

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 28.06.2018, 06:35
ce idee interesanta!
la 28.06.2018, 07:40
Da, mulțumesc, Claudia!
la 28.06.2018, 21:03
Bune!
la 28.06.2018, 22:44
Mulțumesc, Adi!
la 29.06.2018, 08:58
Bune!
la 29.06.2018, 10:43
Mulțumesc frumos, Dante!
la 29.06.2018, 10:54
la 29.06.2018, 11:07
Mulțumesc, Daniela!
la 12.07.2018, 13:11
la 12.07.2018, 13:57
Mulțumesc, Laura!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking